2013-03-11 10:07:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tanulja meg kényeztetni magát!

Napi horoszkóp március 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Heves viták jellemzik ma a párkapcsolatát. Üljön le a kedvesével, és beszéljék meg a dolgokat! A megoldáshoz sokban hozzájárulhat azzal is, ha igyekszik javítani a pénzügyi helyzetén. De ez még nem minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tanulja meg kényeztetni magát! Járjon el masszőrhöz, kozmetikushoz, és valahogy jobban oda kellene figyelnie a jó érzésekre. A gondokat feledje el. Kicsit ne gondolkozzon, inkább érezzen. Illatokat, ízeket, simogatásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szívesen vesz részt baráti összejöveteleken, szeret a társaság középpontjába kerülni. Ez ráadásul nagyon is könnyen megy önnek, és ami ritkaság, a kedvesét sem bántja ez az extra figyelem. Sőt, büszke önre.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen megértőbb másokkal! Ne ragaszkodjon olyan görcsösen a saját régi kerékvágásaihoz, megrögzült szokásaihoz. Ha eleinte kényelmetlennek tűnik is, valójában jól jár, ha néhány szokásával szakít ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon kisebb-nagyobb összeghez juthat. Azonban egy jó részét mindjárt sikerül is a családjára költeni. Ez nem baj, sőt. Igazából valamennyien profitálnak belőle. A szerencse ma önök mellé áll, és ez még csak a kezdet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne veszítse el a hitét a barátaiban. Higgye el, van még, akire mindig bízvást számíthat. Ha egy új vállalkozáson töri a fejét, akkor abban is kérheti a segítségüket támogatásukat. Anyagiakban éppúgy, mint más téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Izgalmas napok várnak önre. Életének több területén is változásokra számíthat, és ez, még ha jó is, nyugtalanítóan hathat önre. Szereti a megszokott kerékvágásokat, és erről most egy időre le kell mondania.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon elfáradt, nem tudja magát egyik napról a másikra kipihenni. Most is, már hétfőn úgy indul el, mintha egész hétvégén fát vágott volna. Szüksége lenne az extra vitaminpótlásra. És persze több pihenésre is, ha megoldható volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A napjai varázslatosan telnek. A kedvesével is jól megértik egymást, úgy halad a szekér, mint még soha. Igaz, érzelmi zavarok felléphetnek: a kedvese nem tudja teljesen feladni a szabadságát. Hagyja meg neki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagy hozzáértéssel és lelkesedéssel vág bele a munkájába. A siker és az elismerés ezúttal nem marad el. A mai napon ráadásul a szerelmi élete is felpezsdülhet. Mert végre nem ott keres, ahol nem találhat. Feledje a régi bánatot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sikerült túljutnia élete egyik, talán legnehezebb periódusán. A következő hetek harmóniában, kiegyensúlyozottan telnek el. Ha eddig munkanélküli volt, most találhat. Ha magányos volt társra lelhet. Önnek ez talán sok is a jóból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vegyen végre erőt magán, és nyújtson baráti kezet az ellenségeinek. Nem mindenki olyan elkeseredetten harcol, és ön elöl járhat a jó példával. Általában bölcsebb a béke, mint a békétlenség. Ebből még pénze is származhat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: